Giraf of Sweden har fattat galoppen.

Red Hunter och Madelene Smith, Stall Medea.

Red Hunter och Madelene Smith, Stall Medea.

"Jag kom i kontakt med Giraf of Sweden sommaren i somras när de besökte Nationaldagsgaloppen på Gärdet i Stockholm.

Giraf of Sweden visade ett värmande material som kan förebygga skador och påskynda återhämtning. Det lät väldigt intressant eftersom jag eftersträvar att mina hästar ska må bra och hålla sig skadefria.

Jag har nu testat GoS Warm Up Pads på en av mina favorithästar som har problem med gallor, svullnad, iframben och bakhasor.

Efter någon vecka med daglig användning kunde jag se en klar förbättring. Efter ytterligare någon vecka är hästen helt återställd och kan starta igen.

Till min stora glädje vann hästen dessutom nästa tävling med god marginal .

GoS Warm up Blanket använder jag före och efter träning/tävling för att påskynda uppvärmning och återhämtning.                                                                                                                         

Jag kan varmt rekommendera både Warm up Blanket och Warm up Pads när problem uppstår, men även i förebyggande syfte".

 /Madeleine Smith, licensierad tränare och jockey Stall Medea Täby Galopp.