Giraf of Sweden AB och hhp Sverige AB inleder spännande samarbete.

ANDUMEDIC ® 3 för företaget eller hemmet

ANDUMEDIC®3 för företaget eller hemmet

Giraf of Sweden jobbar med värmande produkter som kan användas i förebyggande och lindrande syfte förutom att de är sköna och behagliga. Värme främjar blodcirkulationen. En ökad blodcirkulation kan bl a hjälpa spända muskler att slappna av, påskynda återhämtning efter fysisk aktivitet och snabba på läkningsprocessen efter skada.

hhp Sverige AB är representanter på den svenska marknaden för hhp Home Heath Products GmbH i Tyskland. hhp har tagit fram ett andullationsterapi-system med djupverkande infraröd värme. Massagesystemet är utvecklat i ett nära samarbete med forskare, läkare och universitetssjukhus. Den första produkten presenterades i Tyskland för 14 år sedan. Genom åren har många studier genomförts som visar på andullationsterapi-systemets positiva effekter. Produkterna tillverkas i Tyskland och är en TÜV-godkänd medicinsk produkt. Hittills har över 100 000 system sålts till allt från sjukhus och kliniker, till företag och privatpersoner. 

I korta drag är andullationsterapi-systemet en vibrerande massagebädd med infraröd värme. Andullation tillhör området för biofysisk terapi och bygger på att alla vätskor i kroppen sätts i svängning med syfte att lösa upp spänningar, öka blodflödet även stimulera lymfsystemet. Den infraröda värmen hjälper också till att öka blodcirkulationen och att få spända muskler att slappna av. Terapin kan lindra smärta och används bl a vid problem med nacke, axlar och rygg. Läs mer på www.hhp-international.com, hhp.de, eller på svenska hhpsverige.se

"Vi tycker att GoS och hhp har många gemensamma beröringspunkter och i många fall  har vi också kunder med liknande behov. Våra erbjudanden gifter sig med varandra på ett bra sätt och vänder sig till såväl privatpersoner, företag och praktiker. Vi tror att GoS värmande produkter kan förlänga effekten av en "massage" på andullationsbädden. Vi arbetar dessutom just nu för fullt med att ta fram nya produkter anpassade för människor i den smarta textil med djupverkande värme som används till vårt häst- och hundsortiment" kommenterar Anna-Lena Engman, Vd för Giraf of Sweden AB, det nya samarbetet med hhp Sverige AB.