Giraf of Sweden på plats i Umeå.

Volkswagen Grand Prix och Horse1 Swedish Riders Trophy

Elit, nationell och regional tävling i hoppning ridhäst, 25 - 28 september 2014, Umeå Ryttarförening.

Vi hade fyra roliga dagar i Umeå med många spännande möten med ryttare, tränare, hästägare och publik. Våra  ullprodukter fick god respons. Det är lätt att förstå hur gott de kommer att värma under den kalla årstid vi har framför oss. Vi vill tacka Umeå Ryttarförening och instämma i alla hyllningar man fått för mycket väl genomförda tävlingsdagar inför fullsatta läktare.

Vi hade fyra roliga dagar i Umeå med många spännande möten med ryttare, tränare, hästägare och publik. Våra  ullprodukter fick god respons. Det är lätt att förstå hur gott de kommer att värma under den kalla årstid vi har framför oss. Vi vill tacka Umeå Ryttarförening och instämma i alla hyllningar man fått för mycket väl genomförda tävlingsdagar inför fullsatta läktare.