Dog and Horse, ny "avdelning" i Giraf-butiken

Nu är det äntligen dags att presentera den första i raden av nya produkter i vår avdelning för hund och häst. Det är en "värmedyna" för hundbäddar och hundburar i en smart textil som ger en djupverkande värme. 

Den djupverkande värmen kan förebygga skador och slitage samt påskynda återhämtningseffekten efter aktivitet. Värmen går ner på djupet i vävnaden, vilket leder till en ökad blodcirkulation, både ytligt och i muskler samt kring leder.  

Kroppens värmestrålning reflekteras av ett patenterat membran. Membranet består av en giftfri, biokeramisk mineralblandning innehållande ett 30-tal olika metalloxider. Membranet har egenskapen att reflektera och avge långvågig infraröd värme, FIR, aktiverad av den egna kroppsvärmen. Den långvågiga infraröda värmens positiva förmåga att öka blodcirkulationen har länge använts i Asien för behandlingar av olika åkommor. Materialet har en läderliknande yta. Det andas och är lätt att torka av och tvätta.

Vi kommer att sälja en s.k. liner till hundtäcken och hundbäddar/liggunderlag i vår webbutik.

Tips! Testa själv att använda hundbädden som sittunderlag och för ryggslutet.

Men nu blev det fel! Grannens ungtjurar har smugit sig in på bild. Och skrämt bort både hund och häst! 

Men nu blev det fel! Grannens ungtjurar har smugit sig in på bild. Och skrämt bort både hund och häst!