En ny, värmande produkt för din hund i smart textil.

Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 267 
 1523 
 Giraf of Sweden 
 12 
 3 
 1870 
 12.0 
 
 
 
 
  
 
 0 
 false 
 
 21 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Normal tabell";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin:0cm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
	mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
   Ett samarbete mellan merny,se och Giraf of Sweden har lett fram till en spännande produkt för din hund.  Giraf of Sweden har tillgång till en smart textil och merny.se har kunskapen om hundprodukter. Detta samarbete har lett fram till en s.k. liner som är tänkt att användas som det är eller tillsammans med hundens täcke.  Giraf of Sweden har, i samråd med expertis inom området interaktiva funktionsmaterial, hittat en unik materialkombination som har egenskapen att ge en djupverkande värme. Värme ger ökad blodcirkulation som i sin tur kan ge:  Ökad prestationsförmåga  Minskad skaderisk  Påskyndad uppvärmning och nedvarvning  Allmänt ökat välbefinnande  Materialet i linern reflekterar, med hjälp av ett patenterat membran, kroppens egen värmestrålning. Den djupverkande värmen kan förebygga skador och slitage samt påskynda återhämtningen efter fysisk aktivitet. Värmen går ner på djupet i vävnaden vilket leder till en ökad blodcirkulation, både ytligt och i muskler samt kring leder. Den bruna sidan är membranet och den ska ligga mot hunden. Materialet andas och är lätt att både torka av och att tvätta. Linern finns i tio storlekar, mät din hund för att se vilken storlek som passar din hund bäst. Introduktionspris från 550 kr. Hittar du ingen storlek i lämpligt mått går det att specialbeställa en liner efter egna mått. Det kostar 200 kr extra. För mer information se  webbutken  eller  www.merny.se  "Idag fick vi en liner av samma material från  Giraf of Sweden AB  som hunddynan har. Det är grymt smidigt att man kan ha den under alla täcken och precis som den är. Materialet ska vara så starkt att det går ner i musklerna även om de inte är täckta hela vägen vilket jag tror på, eftersom jag sitter på hunddynan själv. Ska verkligen bli spännande att testa".   Sara Jansson driver bloggen   Sararstassar som handlar om hundar och hundträning.

Ett samarbete mellan merny,se och Giraf of Sweden har lett fram till en spännande produkt för din hund. Giraf of Sweden har tillgång till en smart textil och merny.se har kunskapen om hundprodukter. Detta samarbete har lett fram till en s.k. liner som är tänkt att användas som det är eller tillsammans med hundens täcke.

Giraf of Sweden har, i samråd med expertis inom området interaktiva funktionsmaterial, hittat en unik materialkombination som har egenskapen att ge en djupverkande värme.

Värme ger ökad blodcirkulation som i sin tur kan ge:

Ökad prestationsförmåga

Minskad skaderisk

Påskyndad uppvärmning och nedvarvning

Allmänt ökat välbefinnande

Materialet i linern reflekterar, med hjälp av ett patenterat membran, kroppens egen värmestrålning. Den djupverkande värmen kan förebygga skador och slitage samt påskynda återhämtningen efter fysisk aktivitet. Värmen går ner på djupet i vävnaden vilket leder till en ökad blodcirkulation, både ytligt och i muskler samt kring leder.

Den bruna sidan är membranet och den ska ligga mot hunden.
Materialet andas och är lätt att både torka av och att tvätta.

Linern finns i tio storlekar, mät din hund för att se vilken storlek som passar din hund bäst. Introduktionspris från 550 kr.
Hittar du ingen storlek i lämpligt mått går det att specialbeställa en liner efter egna mått. Det kostar 200 kr extra. För mer information se webbutken eller www.merny.se


"Idag fick vi en liner av samma material från Giraf of Sweden AB som hunddynan har. Det är grymt smidigt att man kan ha den under alla täcken och precis som den är. Materialet ska vara så starkt att det går ner i musklerna även om de inte är täckta hela vägen vilket jag tror på, eftersom jag sitter på hunddynan själv. Ska verkligen bli spännande att testa". 

Sara Jansson driver bloggen Sararstassar som handlar om hundar och hundträning.

Sara Jansson