Nackvärmare & Halsvärmare

GoS Warmneck är en halskrage, s.k. "fuskpolo" i mulesingfri merinoulltrikå. Den fungerar som nack-värmare & halsvärmare och är också värmande för övergången bröst/skulderblad. Den är framtagen i samarbete med olika elitidrottare och är populär hos ex fotbollspelare & skidåkare. Med hjälp av en justerbar kardborreknäppning kan kragen även skydda ansiktet. Perfekt för kallt väder och utomhusträning.

Kragens överdel kan dras upp över nackrosett och öron. Kragen tas på genom att dra den över huvudet, men en kardborreknäppning där bak kan också användas för att justera storleken.

Storlek:
One Size

Mer info: 
Merinoullfibern kliar inte, den värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Ull har en unik förmåga att värma även när det blir fuktigt. Detta gör att du på ett effektivt sätt kan reglera kroppsvärmen vid uppvärmning och träning för att undvika smärta och skador vid fysisk aktivitet. 

Tillverkning:
Tyg: 100% extrafine merinoulltrikå.
Den är superwashbehandlad för att vara lättskött och fungera väl i tvättmaskin
Vi värnar om djuren och ullen är mulesingfri. Tillverkad i Sverige.

Tvättråd:
Tvättas i 40 grader. 
Ska ej torktumlas.

 

"Jag använder Warmneck dagligen under de kallare månaderna på våra träningar utomhus. Den håller mig varm över hals och nacke oavsett väder eller ansträngning och den har en väldigt bra förmåga att andas när man blir riktigt svettig. När det blir riktigt kallt drar jag upp den över näsa, bakhuvud & öron. Den åker med resten av kläderna i tvättmaskinen på anläggningen varje dag och håller ändå vad den lovar."

  Mikael Dahlberg - fotbollsspelare

 "Mitt jobb som snowboardcoach innebär en hel del kalla dagar, och det är viktigt att hålla värmen. Jag har kört med merinoullprodukterna Warmneck och Wristwarmer, och det jag gillar är att materialet inte märks mot huden, samt att det håller mig varm utan att ta mycket plats under kläderna."

Joakim Eriksson Snowboardcoach Oslo vinterpark.

 < Produkter